Acești Termeni de utilizare ("Termeni") reglementează accesul la și utilizarea serviciilor noastre, precum și orice informații, texte, grafică, fotografii sau alte materiale încărcate, descărcate sau care apar pe servicii (denumite în continuare "Conținut"). Accesul la și utilizarea serviciilor sunt condiționate pe acceptarea și respectarea acestor termeni. Prin accesarea sau utilizarea Serviciilor sunteți de acord să respectați acești termeni.

Condiții de bază

Sunteți responsabil pentru utilizarea Serviciilor, pentru orice conținut postat în cadrul acestora, precum și pentru orice consecințe ale acestuia. Orice conținut trimis, postat sau afișat prin intermediul Serviciilor este public în mod implicit și va fi în aceeasi măsură vizualizabil de către alți utilizatori sau de terțe servicii sau site-uri. Ar trebui să oferiți doar de conținut cu care sunteti confortabil cu partajarea acestuia cu alții în cadrul acestor Termeni.

Puteți utiliza Serviciile numai dacă se poate forma un contract cu caracter obligatoriu cu Să Vizităm și nu sunteți o persoană care are interzdictie în primirea de servicii în conformitate cu legile României sau a altor jurisdicții aplicabile. Dacă acceptați acești Termeni și utilizarea servicii în numele unei societăți, organizații, guvern, sau altă entitate juridică, declarați și garantați că sunteți autorizat să faceți acest lucru. Puteți utiliza Serviciile numai în conformitate cu acești Termeni și toate reglementările si legile locale, de stat, naționale, internaționale.

Serviciile pe care le oferă Să Vizităm sunt întotdeauna în evoluție și forma și natura serviciilor pe care le oferă Să Vizităm poate schimba din când în când fără notificare prealabilă. În plus, sa Vizităm poate opri (definitiv sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a oricăror funcții din cadrul Serviciilor) și vă sau utilizatorilor în general și nu pot fi în măsură să vă ofere o notificare prealabila. Ne păstrăm dreptul de a crea limite privind utilizarea și depozitarea la discreția noastră, în orice moment, fără notificare prealabilă.

Confidențialitate

Orice informații pe care dumneavoastră sau alți utilizatori le oferiți lui Să Vizităm este supusă politicii noastre de confidențialitate, care reglementează colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră noastre. Înțelegeți că prin utilizarea de către dvs. a Serviciilor sunteti de acord cu colectarea și utilizarea (așa cum este prezentat în politica de confidențialitate) a acestor informații, inclusiv transferul de informații către România și / sau în alte țări pentru stocarea, prelucrarea și utilizarea de către Să Vizităm. Ca parte Serviciilor, am putea avea nevoie pentru a vă oferi anumite comunicări, cum ar fi anunțuri de servicii și mesaje administrative. Aceste comunicări sunt considerate parte a Serviciilor și a contul dvs., anunțuri în care este posibil să nu puteți opta pentru neprimirea lor.

Parole

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care le utilizați pentru a accesa Serviciile și pentru orice activități sau acțiuni în cadrul acesteia. Vă recomandăm să utilizați parole "tari" (parole care folosesc o combinație de litere majuscule, numere și simboluri) împreună cu contul tău. Să Vizităm nu poate și nu va fi răspunzător pentru orice pierderi sau daune care rezultă din eșecul de a vă conforma cu cele de mai sus.

Conținutul Serviciilor

Tot conținutul, indiferent dacă e postat public sau transmis privat, este responsabilitatea exclusivă a persoanei de la care a provenit un astfel de Conținut. Nu putem monitoriza sau controla conținutul postat prin intermediul Serviciilor și nu ne putem asuma responsabilitatea pentru astfel de Conținut. Orice utilizare sau încrederea în orice conținut sau materiale postate prin intermediul Serviciilor sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul Serviciilor este pe propriul risc.

Noi nu aprobăm, suportăm, reprezintăm sau garantăm caracterul complet, veridicitatea, acuratetea sau fiabilitatea oricărui conținut sau comunicare postată prin intermediul Serviciilor, sau aprobăm orice opinii exprimate prin intermediul Serviciilor. Înțelegeți că prin utilizarea Serviciilor, puteți fi expus la un conținut care pot fi ofensatoar, dăunătoar, inexact sau în alt mod inadecvat, sau, în unele cazuri, postări care au fost etichetate eronat sau sunt altfel înșelătoare. Să Vizităm nu va fi în nici un caz răspunzător pentru orice continut, inclusiv, dar nu limitat la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierderi sau daune de orice fel suportate ca urmare a utilizării oricărui Conținut postat, prin e-mail, transmis sau pus la dispoziție prin intermediul Serviciilor sau difuzate în altă parte.

Drepturile dvs.

Vă păstrați drepturile la orice conținut îl trimiteți, postați sau afișați pe sau prin intermediul Serviciilor. Prin trimiterea, postarea sau afișarea de conținut pe sau prin intermediul Serviciilor, ne acordați dreptul de a utiliza, copia, reproduce, proces, adapta, modifica, publica, transmite , afișare și distribui astfel de Conținut la nivel mondial, drept neexclusiv și scutit de redevențe (cu drept de sublicențiere) de în orice și toate mass-media sau metode de distribuție (acum cunoscute sau mai târziu dezvoltate).

Sunteți de acord că această licență include dreptul pentru SA Vizităm pentru a oferi, de a promova, de a îmbunătăți serviciile și de a face conținutul prezentabil sau prin serviciile disponibile ale altor companii, organizații sau persoane partenere cu Să Vizităm pentru sindicalizare, difuzare, distribuție sau publicare de astfel de conținut pe alte mass-media sau servicii, sub rezerva termenilor și condițiilor noastre pentru o astfel de utilizare de conținut.

Astfel de utilizări suplimentare ale Să Vizităm sau alte altor companii, organizații sau persoane partenere cu Să Vizităm, pot fi efectuate fără compensare plătită cu privire la continutul pe care îl trimiteți, postați, transmiteți sau puneți la dispoziție prin intermediul Serviciilor.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau adapta conținutul dvs., în scopul de a transmite, afișa sau distribui prin intermediul rețelelor de calculatoare și în diverse medii și / sau de a face modificări la conținut care sunt necesare pentru a se conforma și să se adapta oricărei cerințe sau limitări ale oricăror rețele, dispozitive, servicii sau mass-media.

Sunteți responsabil pentru utilizarea Serviciilor, pentru orice conținut pe care îl furnizați, precum și pentru orice consecințe ale acestuia, inclusiv utilizarea conținutui de către alți utilizatori, partenerii noștri sau terțe părți. Ați înțeles că conținutul dvs. poate fi sindicalizat, difuzat, distribuit, sau publicat de către partenerii noștri și, dacă nu aveți dreptul asupra conținutui pentru o astfel de utilizare, acesta vă poate trage la răspundere. Să Vizităm nu va fi responsabil sau răspunzător pentru orice utilizare a conținutului dvs. de noi în conformitate cu acești Termeni. Declarați și garantați că aveți toate drepturile, puterea și autoritatea necesară pentru a acorda drepturile asupra oricărui Conținut pe care îl trimiteți.

Licența de utilizare a serviciilor

Să Vizităm vă oferă o licența personală, globală, netransmisibilă și neexclusivă pentru a utiliza software-ul furnizat ca parte a Serviciilor. Această licență are ca singur scop de a vă permite să utilizați și să vă bucurați de beneficiul Serviciilor furnizate de Să Vizităm, în măsura în care este permis prin acești Termeni.

Drepturile Să Vizităm

Toate drepturile, titlul și interesul în și fată de Servicii sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Să Vizităm. Serviciile sunt protejate prin dreptul de autor și alte legi atât în România cât și în străinătate. Orice feedback, comentarii, sugestii pe care le-ați putea furniza cu privire la Să Vizităm, sau la Servicii, sunt pe deplin voluntare și vom fi liberi să folosim astfel de feedback-ul, comentarii sau sugestii după cum considerăm potrivit și fără nici o obligație față de dumneavoastră.

Restricții privind continutul si utilizarea Serviciilor

Ne rezervam dreptul (dar nu va avea o obligație) de a elimina sau de a refuza în orice moment să distribuim orice Conținut pe Serviciil, a suspenda sau anula utilizatori, cât și pentru a recupera nume de utilizator, fără răspundere față de dumneavoastră. De asemenea, ne rezervăm dreptul de acces, de a citi, de a păstra și dezvălui orice informații pe care noi credem că este necesar pentru (i) a respecta orice lege, regulament, proces legal sau solicitare guvernamentală, (ii) pune în aplicare Termenii, inclusiv investigarea potențialelor încălcări ale acestora, (iii) a detecta, preveni sau a adresa fraudă, probleme de securitate sau tehnice, (iv) răspunde la solicitările de asistență ale utilizatorilor, sau (v) a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța Să Vizităm, utilizatorilor acestuia și a publicului.

Nu aveți dreptul să faceți oricare dintre următoarele în timp ce accesați sau utilizați Serviciilor: (i) să accesați, manipulați sau folosiți zonele non-publice ale Serviciilor, sistemele informatice ale lui Să Vizităm sau a sistemelor tehnice de livrare ale furnizorilor lui Să Vizităm; (ii) să sondați, scanați sau să testați vulnerabilitatea oricarui sistem, rețea sau încalcă sau evită orice măsură de securitate sau autentificare; (iii) să accesați, să cautați, să încercați să accesați sau să cautați Serviciile prin orice mijloace (automate sau nu), altele decât prin cele disponibile în prezent prin interfețe noastre, publicate, care sunt furnizate de Să Vizităm (și numai în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile), cu excepția cazului vi-a fost permis special pentru a face acest lucru într-un acord separat cu Să Vizităm (NOTĂ: crawling-ul Serviciilor este permisă în cazul în care face în conformitate cu prevederile fișierului robots.txt, însă decopertarea Serviciile fără acordul prealabil al Sa Vizităm este interzisă în mod expres); (iv) orice forjare de antet de pachete TCP / IP sau orice parte a informațiilor antet din orice e-mail sau postare, sau în orice fel utilizați Serviciile pentru a trimite informații modificate, înșelătoare sau false-source identificarea; sau (v) interferarea cu sau perturbarea (sau încearcarea de a face acest lucru) accesului oricarui utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fara limitare, trimiterea unui virus, supraincarcarea, inundarea, spam-ul, bombardament serviciilor postale, sau crearea de conținut folosind scripting astfel încât să interfereze cu sau să creeze o sarcină excesivă asupra Serviciilor.

Politica drepturilor de autor

Să Vizităm respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora și se așteaptă ca utilizatorii serviciilor să facă același lucru. Vom răspunde la notificările privind pretinsa încălcare a drepturilor de autor care respectă legislația aplicabilă și sunt furnizate în mod corespunzător nouă. Dacă credeți că un conținut a fost copiat într-un mod care constituie încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să ne furnizați următoarele informații: (i) o semnatura fizica sau electronica a titularului dreptului de autor sau o persoană autorizată să acționeze în numele lor; (ii) identificarea lucrării cu drept de autor a carei drepturi a fost pretins că au fost încălcate; (iii) identificarea materialului care se pretinde a fi încalcat sau să facă obiectul activității de încălcare și care urmează să fie eliminat sau accesul la care trebuie dezactivat și informații suficiente pentru a ne permite localizarea acestuia; (iv) informațiile de contact, inclusiv adresa, numărul de telefon și o adresă de email; (v) o declarație de bună credință că utilizarea materialului în maniera de respectivă nu este autorizată de către proprietarul drepturilor de autor, agentul acestuia sau de lege; și (vi) o declarație că informațiile din notificare sunt exacte și, sub pedeapsa pentru sperjur, ca sunteți autoriz să acționați în numele proprietarului dreptului de autor.

Ne rezervam dreptul de a elimina conținutul pretins că încalcă drepturi de autor fără o notificare prealabilă, la discreția noastră, și fără răspundere pentru dumneavoastră. În circumstanțe adecvate, Să Vizităm va termina, de asemenea, un cont de utilizator, dacă utilizatorul repeta contravenientul.

Terminarea acestor termeni

Termenii vor continua să se aplice până reziliat de către dvs. sau Să Vizităm, după cum urmează.

Puteți încheia acordul legal cu Să Vizităm în orice moment, pentru orice motiv, prin dezactivarea conturile dvs. și întreruperea utilizării de către dvs. a Serviciilor. Nu aveți nevoie de a informa în mod specific Să Vizităm atunci când încetați utilizarea Serviciilor.

Ne poate suspenda sau denunța conturile dvs. sau încetează oferindu-vă cu toate sau o parte a Serviciilor în orice moment, pentru orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la, dacă credem în mod rezonabil: (i) ați încălcat acești Termeni, (ii ) să creați un risc sau posibil a expunerii legal pentru noi; sau (iii) asigurarea noastră a Serviciilor la care nu mai este viabilă comercial. Vom face eforturi rezonabile pentru a vă anunța de adresa e-mail asociată contului dvs. sau următoarea dată când încercați să accesați contul.

În toate aceste cazuri, Termenii încetează, inclusiv, fara limitare, licența de utilizare a Serviciilor, cu excepția faptului că următoarele secțiuni se aplică în continuare: 4, 5, 7, 8, 10, 11, și 12.

Nimic din această secțiune nu va afecta drepturile Să Vizităm de a schimba, limita sau opri furnizarea Serviciilor fara o notificare prealabila, astfel cum se prevede mai sus, în secțiunea 1.

Termeni și limitările de răspundere

Vă rugăm să citiți cu atenție această secțiune, deoarece limitează răspunderea Să Vizităm. Fiecare dintre subcapitolele se aplică de mai jos numai până la limita maximă permisă de legislația în vigoare. Unele jurisdicții nu permit exonerarea de garanții implicite sau limitarea răspunderii în contracte și, ca urmare, conținutul acestei secțiuni poate sa nu se aplice pentru dvs. Nici o parte a acestei secțiuni nu este destinată să limiteze orice drepturi pe care le dețineți care nu pot fi limitate în mod legal.

Serviciile sunt disponibile "CA-ATARE"

Accesul la și utilizarea Serviciilor sau orice continut sunt pe propriul risc. Ați înțeles și sunteți de acord că Serviciile sunt furnizate "CA ATARE" și "PRECUM DISPONIBILE". Fără a limita cele de mai sus, în măsura maximă permisă de legea aplicabilă, SA VIZITĂM declină orice GARANȚII ȘI CONDIȚII, FIE EXPLICITE SAU IMPLICITE, DE COMERCIALIZARE, POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP SAU NEÎNCĂLCARE.

Să Vizităm nu ofera nici o garantie sau reprezentare și declină orice responsabilitate și răspundere pentru: (i) caracterul complet, acuratețea, disponibilitatea, oportunitatea, siguranța sau fiabilitatea Serviciilor sau oricărui Conținut; (ii) orice daune cauzate computerului dvs., pierderi de date, sau alte prejudicii care rezultă din accesul la sau utilizarea Serviciilor sau orice Conținut; (iii) eliminarea sau incapacitatea de a stoca sau de a transmite orice continut și alte comunicări menținute de Servicii; și (iv) dacă serviciile vă vor satisface cerințele sau să vor fi disponibile neîntrerupte, sigure sau fără erori. Nici un sfat sau informatie, fie orale sau scrise, obtinute de la Să Vizităm prin intermediul Serviciilor, nu va crea în mod express nici o garanție sau reprezentare.

Link-uri

Serviciile pot conține link-uri către site-uri sau resursele unor terțe părți. Confirmați și acceptați că Să Vizităm nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru: (i) disponibilitatea sau acuratețea acestor site-uri sau resurse; sau (ii) conținutul, produsele, sau serviciile disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Link-uri către site-uri sau resurse astfel nu implică nici o aprobare de la Să Vizităm unor astfel de site-uri sau resurse sau conținuturi, produse sau servicii disponibile de la aceste site-uri sau resurse. Sunteți de acord că singurul responsabil pentru toate riscurile care decurg din utilizarea unor astfel de site-uri sau resurse sunteți dvs.

Limitare a răspunderii

ÎN LIMITELE MAXIME PERMISE DE LEGEA APLICABILĂ, SĂ VIZITĂM NU VA FI RESPONSABIL PENTRU ORICE PIERDERI DE PROFIT SAU VENITURII INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE, SUBSECVENTE SAU PUNITIVE, FIE SUPORTATE DIRECT SAU INDIRECT, SAU ORICE PIERDERI DE DATE, UTILIZARE, BUNĂVOINȚĂ SAU A ALTOR PIERDERI INTANGIBILE REZULTATE DIN (i) ACCESUL DVS. LA SAU INCAPACITATEA DE A ACCESA SAU UTILIZA SERVICIILE; (ii) ORICE COMPORTAMENT SAU CONȚINUT AL ORICĂRUI TERȚ INCLUSIV DAR FĂRĂ A FI LIMITAT LA CONȚINUT DEFĂIMĂTOR, OFENSATOR SAU ILEGAL; (iii) ORICE CONȚINUT OBȚINUT DIN SERVICII; SAU (iv) ACCESUL NEAUTORIZAT, UTILIZAREA SAU MODIFICAREA TRANSMISIILOR DUMNEAVOASTRĂ SAU AL CONȚINUTULUI.

LIMITĂRILE ACESTEI SUBSECȚIUNI SE APLICĂ ORICĂREI TEORII A RĂSPUNDERII, FIE PE BAZĂ DE GARANȚIE, CONTRACT, STATUT, PREJUDICIU (INCLUSIV NEGLIJENȚĂ) SAU ALT TIP, CHIAR DACĂ SA VIZITĂM A FOST INFORMAT SAU NU DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE ȘI CHIAR DACĂ SE CONSTATĂ CA UN REMEDIU PREZENTAT AICI A EȘUAT SCOPULUI SĂU ESENȚIAL.

Termeni generali

Renunțarea și independența

Eșecul lui Să Vizităm de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la dreptului sau la prevederii respectivă. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă, atunci acea prevedere va fi limitată sau eliminată la măsura minimă necesară iar restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare.

Controlul dreptului și a jurisdicției

Acești Termeni și orice acțiune legată de acestia vor fi guvernate de legile din România, fără vedere sau aplicarea de conflictul prevederilor legii țara de reședință. Toate cererile, proceduri legale sau litigii apărute în legătură cu Serviciile vor fi aduse numai în instanțele din România, și sunteți de acord cu jurisdicția și locul în astfel de instanțe și renunță la orice obiecție cu privire la un forum incomod.

Toate cererile, proceduri legale sau litigii apărute în legătură cu Serviciile vor fi aduse numai în instanțele din România, și sunteți de acord cu jurisdicția și locul în astfel de instanțe și renunță la orice obiecție cu privire la forum incomod.

întregul acord

Acești Termeni și Politica de Confidențialitate constituie acordul întreg și exclusiv între Să Vizităm și dvs. în ceea ce privește Serviciile și acești Termeni elimină și înlocuiesc orice acorduri anterioare între Să Vizităm și în ceea ce privesc Serviciile.

Putem revizui acești termeni din când în când, cea mai recentă versiune va fi întotdeauna pe savizitam.ro/en/terms-of-service.html. Prin continuarea accesării sau utilizării Serviciilor după cele revizuirea intra în vigoare sunteți de acord să respectați Termenii revizuiți.

În vigoare din: 2016-01-27